Pa, znam da ovo nema smisla jer ono što sam upravo vidio je nešto slično ovome. Svi znamo i volimo zvijezdu Aquamana Jasona Momou kao grubog, žilavog, mišićavog tipa koji bi nekome razbio lice samim pogledom na njega.

Pa, ovaj bi dao osjećaj kao da ga počastite šećernim kolačićem. Ova nam je godina pokazala neke čudne stvari, ali ni u snu nisam mogao zamisliti da je Jason Momoa ljupki medvjed za cijeli film.Da, govorim o njegovom nadolazećem filmu Slumberland s Netflixom gdje ga vidimo kako vodi djevojčicu u avanturu života. Netflix nas sigurno iznenađuje na razne načine, a Slumberland je savršen primjer. Visokobudžetni fantastični film stigao je s čarobnim trailerom. Pogledajte i zaključite sami.Netflix donosi Slumberland s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi

Netflix je prvi put najavio fantastični film još u veljači 2021. kada su svi na internetu pričali o dugo očekivanoj suradnji Jasona Momoe sa zauvijek omiljenim Francisom Lawrenceom iz Igara gladi.

Dvojac je prethodno radio za AppleTV produkciju Saw koja je stekla dovoljno popularnost da da zeleno svjetlo za još jednu suradnju.

Nadolazeći fantastični film jedna je od produkcija s najvećim budžetom za streaming platformu budući da film uključuje impresivne vizualne elemente i efekte.

Film je temeljen na serijalu stripova Mali Nemo u zemlji sna. Film je dobio veliku premijeru koja dolazi ovog studenog.

Trailer s Jasonom Momoom u filmu Never Seen Before Look

Netflix je objavio trailer za nadolazeći fantasy Slumberland s namjerom da publiku odvede u drugu dimenziju svojom uglađenom fantastičnom avanturom u kojoj svi žele biti dio nje.

Trailer nudi zadivljujuće i eterične krajolike koji nas sve vode u svijet snova. Prvi put vidimo Momou na djelu dok preuzima drugu stranu sebe kako bi san male djevojčice bio veći od njezine mašte.

Umjesto da bude tradicionalni, muški akcijski heroj, Momoa posjeduje mnogo ekscentričniju i jedinstveniju prisutnost dok vodi Nema kroz svijet snova i na razne zabavne avanture.

O čemu je film?

Slumberland je adaptacija strip serije “Little Nemo in Slumberland” koja se vrti oko 11-godišnje djevojčice Nema koju glumi Marlow Barkley koja slučajno otkriva tajnu kartu svijeta snova poznatog kao Slumberland.

Nema je živjela i voljela svoj život u svjetioniku sa svojim tatom. Naučio ju je jedriti i ona voli svaki trenutak. Nažalost, Petar je umro na moru i sada Nema živi sa svojim ujakom Filipom, kojeg ne poznaje dobro. Potpuno je drugačiji od Petera - dosadan i nesimpatičan.

Tajno pustolovno putovanje događa se uz pomoć ekscentričnog Flipa koji je stvorenje polučovjeka/polučudovišta koje tvrdi da je poznavalo Petera prije mnogo godina, kreće u avanturu s nadom da će jednom moći vidjeti svog pokojnog oca opet.

Slumberland se priprema za izdanje u studenom s nekim drugim velikim izdanjima koja će Netflix predstaviti u nadolazećim danima.