Skinite prašinu sa sebe, samo tako nastavite!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelila Marisol Nichols (@marisolnichols)



Marisol Nichols, poznata po ulogama Nadie Yassir u Foxovoj seriji 24 i  Hermione Lodge u CW dramskoj seriji Riverdale, oglasila se na Instagramu i podijelila svoja razmišljanja o 'Kako se nositi s odbijanjem?'



Snimku je napisala: “ Kako se nositi s odbijanjem? Skinite prašinu i nastavite. #NemojPrestati.” U svom videu 48-godišnja glumica progovorila je o svojoj karijeri i izjavila: “Danas ću govoriti o tome kako se nositi s odbijanjem. Gledajte, neću lagati, teško je, nije lako. Nitko ne voli biti odbijen. Bez obzira!'

Nastavila je Ako postoji jedna stvar koju sam naučila tijekom godina glume. Prošlo je 20 i nešto godina. Kad god budem na audiciji, izliješ svoje srce na svoje audicije i nećeš to dobiti. I to me ubilo.”

Nichols je ispričala da je ondje neko vrijeme bila na audiciji te ih je čak i brojala. “Bilo je to kao na nekih 90-ak audicija. Ono što me održalo je to što je potreban samo jedan. Potreban je samo jedan da”, nastavila je. Pa, bila je u pravu kad je spomenula da bi moglo biti 89 ne, ali to jedno da je ono što čini razliku.

Obožavatelji su odmah otišli u odjeljak za komentare kako bi izrazili svoje mišljenje o prekrasnoj glumici. Jedan obožavatelj je napisao: “Da!!!!!! Jedan da!!!!!! ❤️❤️❤️ti si takoooo lijepa iznutra!!!!!!!!” Drugi je napisao: 'DA To je ono što je važno ❤️.'

Jedna obožavateljica izrazila je svoju zahvalnost i napisala: “Ti si super!! za apsolutno sve! I da!! Ovaj video je jako bitan! ❤️” Drugi je napisao: “Odbijanje me motivira da nastavim pokušavati i da budem još bolji.❤️‍🩹”

Marisol je svaki put bila jaka...

Možda poznajete Marisol po njezinom uspjehu, ali iza tog uspjeha stoji srceparajuća priča. No, glumica iz 'Riverdalea' izašla je snažna čak i nakon što je pretrpjela mnoge ožiljke. U intervjuu je objasnila da je bila grupno silovana u dobi od 11 godina. Nakon što je provela godine u emocionalnom padu, Scijentološka crkva ju je spasila.

Marisol je provela godine volontirajući svoje vrijeme radeći sa skupinama za provođenje zakona kako bi pomogla u hvatanju pedofila i trgovaca ljudima u raznim operacijama. Što se tiče njezine glume, ona obično glumi ili roditelja koji podvodi svoje dijete ili maloljetnicu koja djeluje kao drogirana i sramežljiva. “Glas. Kad se popne, gotovo je', objasnio je jedan policajac. Bio je dio istražne operacije u gradu na srednjem zapadu, koja je kasnije dovela do desetak uhićenja.

Ako ovo ne znate, 2012. godine, kako se njezina karijera usporavala, Nichols je počela raditi s bivšim agentima FBI-a i CIA-e, Navy SEAL-ima i Zelenim beretkama, kao i lokalnim policijskim snagama koje su napustile vladine agencije i osamostalile se kako bi pomogle u hvatanju dječji spolni predatori.

Ponašala se kao 'mamac', igrajući ulogu koju god je situacija zahtijevala, poput pretvaranja da je roditelj koji podvodi dijete. Surađivala je s neprofitnom organizacijom Operacija Podzemna željeznica i putovao diljem svijeta kako bi radio za cilj.