Ne baš dobra tura autobusom

Mandy Moore izjavila je da je njezin suprug išao s njom na turneju te da je također dio njezinog benda. Tako da to postaje obiteljska stvar. Simu Liu zamolio je Mandy da prekine svoju turneju zbog trudnoće. Pitao ju je planira li nastaviti nakon što dijete izađe.Odgovorila je: 'Krenuli smo na put prvi put u 15 godina, nešto o čemu sam toliko dugo maštala, i shvatila sam da smo trudne jer sam snimila 5. sezonu ovoga kao  većinu vremena do dva tjedna prije ja rađam.”

Voditelju je rekla da je uvjerena u obilazak autobusom i rekla: “Mogu ići u obilazak autobusom prije nego što rodim. Mogu se voziti turističkim autobusom i družiti sa svojim malim djetetom.” Rekla je da je to iznimno i nevjerojatno teže nego što je mislila.Nastavila je: “I tako smo odradili pola turneje i onda sam rekla, čekaj, moram slušati svoje tijelo i na neki način povući neke granice i brinuti se o sebi i svom zdravlju i tako znam da ćemo na kraju Vrati se na put, bilo je tako zabavno svirati te koncerte i svirati stare i nove pjesme i to mi je bilo pravo ispunjenje želja.” Zaključila je da jedva čeka da se vrati.

Kada su je upitali da nema najbolji autobus za turneju na turneji, Mandy je odgovorila: 'Nisam ja ta koja se žali, svaki bend je trenutno na putu jer je Covid na neki način zatvorio posao s turnejama.' Na to je otkrila da je njihova turneja bila mala, isprekidana turneja i da smo bili na putu samo šest tjedana.

Nastavila je: “Nekako smo se suočili s totemom u smislu zabavnih potpuno novih autobusa i mislim da je naš autobus bio mnogo stariji nego prošli put. Krenuo sam na put i bilo je kao u kasnim 90-ima, što bi bilo u redu.”

Nije bilo šokova pa je Mandy svaku noć pokušavala spavati na drvenom toboganu i mislila je da ovako neće uspjeti dugoročno. Simu je upitao: 'Možete li nam reći tko je uzeo te prikolice iz trudnoće?' Otkrila je da se radi o Shawnu Mendesu i prasnula u smijeh.

Davanje imena drugoj bebi…

Američku glumicu i pjevačicu Mandy Moore upitali su o objavi na društvenim mrežama o sinčiću i drugom djetetu. Rekla je gostu-domaćinu Simu Liuu: “Sada je malo teže jer imam 18-mjesečno dijete koje jurim uokolo, tako da više ne mogu odrijemati kad im se prohtije.

Međutim, rekla je da je biti trudna tako lijepo jer su svi tako velikodušni, 'vrata su vam otvorena', a 'sjedala su vam dana' kada beba izađe, i ona je stvarno ponosna na ove posljednje mjesece života zbrinut od svijeta. Njezin prvi sin, Gus, ima oko 18 mjeseci. Simu Liu je također pustio video na kojem Gus jede tjesteninu dok je ljupko govorio 'Pasta'.

Prilikom odlučivanja o imenu za dijete, Mandy je otkrila da je obitelji poslala zagonetku kako bi otkrila Gusovo ime svojoj obitelji i prijateljima. Otkrila je da će isto učiniti i za drugu bebu. Mandy je rekla: 'Odlučili smo se za ime i ne želim da se pojavi sindrom drugog djeteta u kojem znaš da si izbacio sve zabavne stvari s prvim djetetom...' Tako da, ona pronalazi neke kreativne načine da kaže svojoj obitelji.

Umjetnici sada imaju više slobode…

Simu Liu nije želio uvrijediti Mandy Moore, ali se nije mogao suzdržati da spomene da je doslovno odrastao slušajući njezine pjesme. Čestitao je 38-godišnjoj pjevačici na snimanju sedmog albuma početkom ove godine. Na to je ponizno odgovorila da svijet sada izgleda dramatično drugačije nakon ovog putovanja u stvaranje glazbe.

Rekla je: “Sve se dramatično promijenilo. Mislim, sada imam 38 godina i izdao sam svoju prvu ploču s 15. Pa da, svijet sada izgleda dramatično drugačije, kao što je radio manje stvar slomiti umjetnika... Društveni mediji su dopustili ljudi da na neki način budu sami sebi šefovi...” Mislila je da vam više ne treba MTV etiketa. Društveni mediji dali su slobodu umjetnicima.

Tijekom pisanja albuma sa svojim suprugom, Taylor Goldsmith, Mandy Moore je otkrila da je njen suprug u bendu Dawes koji je zapravo dosta svirao na “Jimmy Kimmel Live”. Rekla je da su njih dvoje napisali njenu posljednju ploču neposredno prije pandemije, a zatim su počeli raditi na ovoj ploči kao odgovor na zatvorenost tijekom karantene.

Otkrila je da je nakon toga zatrudnjela i da je imala puno 'stočne hrane za pisati'. Izjavila je da je njezin suprug najplodniji pisac kojeg je ikada poznavala i da ga jako poštuje. Mandy je spomenula da ih ta zajednička strast održava.