To je prijavio Dnevna pošta , da je uljez provalio u ekskluzivnu zatvorenu kuću Justina i Hailey u Los Angelesu. Nastavite čitati dalje kako biste saznali više detalja o cijelom incidentu.Vila Justina i Hailey Bieber u Los Angelesu biva meta napadača

Nedavno je vila Justina i Hailey Bieber u Los Angelesu imala neželjenog posjetitelja. Prema izvješćima od TMZ, Sigurnosni tim para uočio je u subotu uljeza u njihovoj kući u Los Angelesu.

Policijska uprava Los Angelesa rekla je publikaciji , da su ubrzo nakon raspleta incidenta policajci pozvani u Justinov i Haileyin dvorac u Los Angelesu. Justinov sigurnosni tim je izjavio da su primijetili muškarca u dvorištu kako se druži uz roštilj para.Što su izvori rekli o cijelom incidentu?

Kad je Bieberov sigurnosni tim pokušao uhvatiti uljeza, on je preskočio zid i nestao. Izvor je medijima ispričao o incidentu i rekao: 'Policajci su prošle subote pozvani u dom para u ekskluzivnom zatvorenom naselju u Los Angelesu. Justinovo osiguranje je reklo da su vidjeli tipa u dvorištu kako visi pored roštilja para.'

Izvor je dalje rekao da kada je Justinovo osiguranje posegnulo za prekršiteljem, “pojurio je, preskočio jedan od zidova i ušao u susjedstvo. Osiguranje je krenulo u potjeru, ali tip je nestao.”

Kad su policajci stigli u Justinov i Haileyin dom u Los Angelesu, pretražili su cijelo mjesto, ali na kraju dana, izašli su praznih ruku. Za sada nije jasno kako je tip uspio ući u vilu para u LA-u.

Jednom je žena upala u hotelsku sobu Justina Biebera

Za one od vas koji ne znaju, reći ćemo vam da ovo nije prvi put da Justin ima neželjene posjetitelje u svojoj kući. U prošlosti je imao nekoliko stvarno uznemirujućih sukoba kada su se mnogi ljudi pojavili na njegovom posjedu.

U jednom trenutku 2019. godine gospođa je provalila u Sve što želim za Božić si ti pjevačeva hotelska soba. Nekada je Justin odsjedao u otmjenom hotelu u Laguna Beachu kada mu je u sobu upala žena.

Prema izvješćima TMZ , tada je navedeno da je žena ranije tijekom dana tulumarila i lutala hodnicima hotela te ju je osiguranje ispratilo s imanja.

Zatim je objavljeno da su se žene iz nekog razloga vratile i otišle izravno u Justinovu sobu. Zatim, ubrzo nakon toga, Justin je pokušao riješiti situaciju, ali je njegov sigurnosni tim morao uskočiti i zadržati je dok policija nije stigla.

Imate li prijedloge za Justina i Hailey da povećaju sigurnost svoje kuće u LA-u? Javite nam svoje mišljenje u odjeljku za komentare u nastavku. Ne zaboravite pratiti nas za najnovija ažuriranja iz svijeta showbiznisa.